
Fairchild's Äppelcidervinäger
Ekologisk, ofiltrerad, outspädd äppelcidervinäger med 'mamman'.
Fairchild’s ekologiska, råa äppelcidervinäger är ofiltrerad, ouppvärmd, opastöriserad och har 6 % syra. Vinägern innehåller produktionens ”mamma” (jästsvamp) vilket är unikt bland dagens äppelcidervinäger. ”Mamman” kan endast hittas i rå, ofiltrerad äppelcidervinäger. Begreppet ”mamman” (The Mother) visar sig som en mörk grumlighet i vinägern. Det är strängliknande proteinmolekyler, enzymer och mineraler som vanlig äppelcidervinäger inte har p.g.a. den utsätts för processande. Det är ”mamman” som utgör den hälsosamma delen av äppelcidervinäger. Det fungerar på liknande sätt som surdegskulturen i surdeg. Fairchild’s äppelcidervinäger är tillverkad av handplockade, ekologiska äpplen. Den är bearbetad och buteljerad helt enligt USDA-riktlinjer och är ekologiskt certifierad.
Begreppet ”mamman” (The Mother) visar sig som en mörk grumlighet i vinägern. Det är strängliknande proteinmolekyler, enzymer och mineraler som vanlig äppelcidervinäger inte har p.g.a. den utsätts för processande. Det är ”mamman” som utgör den hälsosamma delen av äppelcidervinäger. Det fungerar på liknande sätt som surdegskulturen i surdeg.
Fairchild's Äppelcidervinäger finns i två storlekar; 473 ml och 946 ml.

-
Ofiltrerad & oprocessad äppelcidervinäger
-
100% ekologiska certifierade äpplen
-
Innehåller ”the mother”
-
Innehåller varken koncentrat, kärnor, skal eller rester
-
Känd för sin höga kvalitet
-
25% starkare vinäger jämfört med konkurrenter
-
Mer produkt per flaska minskar förpacknings- och koldioxidavtryck
-
De flesta producenter tillverkar sin vinäger på 30 dagar medan Fairchild’s patenterade tillverkningsprocess tar i snitt 180 dagar